Hotell Paris - billig hotell i Paris!
   

Forretningshotell i Paris

Hotell Paris - Forretningshotell i Paris

   
Vi hjelper deg å gjøre forretninger i Paris på en litt billigere måte...

Tiden er forbi der det å booke forretningshotell var en sport som gikk ut på å finne det absolutt dyreste hotellet man kunne oppdrive. Husk at hver overnatting påvirker resultatet på bunnlinjen.

Samtidig kreves det en minimum standard på et forretningshotell. Samtidig bør beliggenheten være god, og hotellet effektivt og med god funksjonalitet.

Her er våre beste tips for forretningshotell i Paris:

 

 

Generelle tips om forretningshotell:
 

Book selv: Unngå fordyrende mellomledd. Book selv på nettet! Dette gjelder generelt ved booking av hotell, men er enda viktigere ved booking av forretningshotell. Ofte har reisebyrå seg svært godt betalt for booking av hotell i dette segmentet, så her er besparelsen stor ved å bruke noen minutter selv!

Beliggenhet: Ved valg av forretningshotell bør du tillegge beliggenheten stor vekt! Velg et hotell som er sentralt beliggende i forhold til arbeidssted. Det er ingen god idé å spare noen kroner på å velge et hotell på feil side av byen for så å stå fast i taxi i morgenrushet.

   
Funksjonalitet: Sjekk før booking at hotellet har trådløs internettilkobling, fax-tilgang etc. For å holde formen ved like er det også et godt tips å velge et forretningshotell som har trimrom eller svømmebasseng.
 
Gode forretningshotell i Paris til en rimelig pris:
 
Expedia Business Hoteller i Paris Forretningshoteller i Paris opplistet etter pris (starter på ca kr 500,-/natt for 3 stjerner. Kun hoteller tilpasset forretningsreiser. Mulighet for å begrense listen etter standard, område og hotellkjede.
   
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i Paris:
 
Hotels.com Paris Ikke bestill hotell i Paris før du har sjekket denne bookingtjenesten sine Paris-tilbud. Ofte finner man de billigste hotellene i Paris her. Denne tjenesten har også en nyttig gjestevurdering, der du kan se andre gjester sin vurdering av de ulike hotellene.
Expedia Paris Expedia kan også absolutt være verdt et besøk før avreise til Paris. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin Paris-side, hvor de lister sine hoteller i Paris etter Pris.
ebookers Paris Sjekk ebookers` Paris-portal før booking. Her kan du ofte finne gode tilbud. I tilleg til kun hotell, kjører de også ofte gode tilbud på pakker bestående av fly/hotell til Paris. Mange av hotellene har bedømmelse fra tidligere gjester, noe som er nyttig for ditt valg av hotell i Paris!
Go To Gate Paris God tjeneste hvor du til enhver tid kan finne billigste kampanjetilbud på hotell i Paris på deres Paris-side. Har også ofte gode tilbud på fly til Paris.

 

 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum