Hotell Paris - billig hotell i Paris!
   

Bed and breakfast i Paris / budsjett hotell

Budsjett hotell / bed and breakfast Paris

   
Bo billigst mulig i Paris...

Om du vil bruke mer penger på å oppleve Paris enn å sove der, kan bed and breakfast være løsningen. Dette er kanskje ikke den beste løsningen for en hel familie på ferie eller et par på romatisk weekendtur. Men om du har med ryggsekk og godt humør på tur til frankrikets hovedstad, kan dette være et godt alternativ.

Her er våre beste tips for budsjettovernatting / bed and breakfast i Paris:

 

 

Generelle tips om budsjettovernatting/ bed and breakfast:
 

Book på forhånd: OK, du kan få en god deal om du kommer på døra utpå ettermiddagen. Men du kan også risikere at det faktisk ikke er overnatting på oppdrive. For det er et par tusen andre som er på utkikk etter billig overantting akkurat samtidig som deg... Så sørg for å ha booket på forhånd. Da slipper du en uventet dyr overnatting eller en kald natt på en benk...

Tidspunkt: Budsjettovernatting og bed and breakfast har sin høytid i sommermånedene når studentene rundt om i Europa har fri. OK, det er kanskje da det er kulest å reise, men du kan spare endel penger på å legge reisen utenom student-feriene. Dette er noe fleksible studenter ofte kan ha mulighet til. Og liv er det i Paris uansett, for i vår- og høstsemesteret er jo Paris`studenter tilbake i byen...

Pris: Selv bed and breakfast kan være dyrt i Paris. Tro ikke alltid at det er penger å spare fordi det er nettopp "bed and breakfast". Husk at prisen ofte oppgis pr person/natt, mens den for hotellrom ofte oppgis pr dobbeltrom, i tillegg til at man ofte kan få en ekstraseng på rommet på hotell. Sjekk gjerne hvor mye det er å spare i forhold til billigste hotellrom før du booker.
   
Nettsider for booking av budsjetthotell / bed and breakfast i Paris:
 
BedFinder; finn budsjetthotell i Paris Bedfinder er et hotellsøk hvor du enkelt kan finne budsjetthotell i Paris. Tjenesten har en genial funksjon der du kan legge inn en maxpris i ditt hotellsøk. Her kan du faktisk finne enkle hoteller i Paris til under 20 euro pr pers/natt.
   

Bed and Breakfast oversikt Paris

Oversiktelig og god tjeneste over bed and breakfast-alternativer i Paris. Tillater deg å lete etter bydel eller "klasse" på overnattingsstedet.
     
Bedandbreakfast.com Paris BedandBreakfast.com sin Paris-side. Selv om siden kanskje ikke alltid finner de aller billigste alternativene i byen, er det en stor og trygg tjeneste å booke via.
   
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i Paris:
 
Hotels.com Paris Ikke bestill hotell i Paris før du har sjekket denne bookingtjenesten sine Paris-tilbud. Ofte finner man de billigste hotellene i Paris her. Denne tjenesten har også en nyttig gjestevurdering, der du kan se andre gjester sin vurdering av de ulike hotellene.
Expedia Paris Expedia kan også absolutt være verdt et besøk før avreise til Paris. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin Paris-side, hvor de lister sine hoteller i Paris etter Pris.
ebookers Paris Sjekk ebookers` Paris-portal før booking. Her kan du ofte finne gode tilbud. I tilleg til kun hotell, kjører de også ofte gode tilbud på pakker bestående av fly/hotell til Paris. Mange av hotellene har bedømmelse fra tidligere gjester, noe som er nyttig for ditt valg av hotell i Paris!
Go To Gate Paris God tjeneste hvor du til enhver tid kan finne billigste kampanjetilbud på hotell i Paris på deres Paris-side. Har også ofte gode tilbud på fly til Paris.
 
 
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum