Hotell Paris - billig hotell i Paris!
   

Billig hotell i Paris

Hotell Paris - billig hotell i Paris!

   
Penger å spare på hotell i Paris...

Paris er fantastisk, så ferien blir garantert en suksess! Men hvordan unngå å la den gå for hardt utover økonomien? HotellParis.no gir deg råd & tips for å finne et billig og bra hotell i Paris. Prisforskjellene på hotell i Paris er store, og det er desto mer å spare på å velge riktig.

Her er våre beste tips for billig hotell i Paris:

 

 

Vær ditt eget reisebyrå, bestill hotell på nettet!

Ikke hopp på "billige" pakketurer fra ditt lokale reisebyrå før du har sjekket selv på nettet. For det er ofte mye å spare på å være sitt eget reisebyrå og å bestille fly og hotell separat på nettet selv.

I tillegg kan det å bestille på nettet selv være en fin oppladning før turen til Paris, og du lærer litt mer om byen allerede i denne prosessen.

Det er viktig å velge riktig nettside for å booke ditt hotell i Paris, både med tanke på pris, service og sikkerhet. HotellParis.no anbefaler følgende sider:

Hotels.com Paris, Expedia Paris, ebookers Paris, Go To Gate Paris

 
Hotell standard:
Generelt er standarden på hoteller i Paris god. Hvis du er ute etter et hotell i "vanlig, bra norsk standard" bør du generelt opp på et 4-stjerners hotell. Blant 3-stjerners hoteller kan det også finnes "perler", men her kan standarden være litt mer "så-som-så", selv om 3 stjerner også i utgangspunktet skal være OK om du ikke skal tilbringe så mye tid på hotellet.
   
Hotell beliggenhet:  

Husk at et "hotell i Paris" ikke nødvendigvis er et "hotell i Paris" i den forstand at det er svært store forskjeller på hvor sentralt hotellene ligger. Noen hoteller som i overskriften markedsføres som "hotell i Paris" kan ligge noe utenfor bykjernen slik at du trenger transport ned til downtown Paris. Sjekk derfor beliggenheten nøye før du bestiller. Ofte oppgis det hvor mange km hotellet ligger fra sentrale steder i Paris, men det kan også være nyttig å se på kartet.

Man kan spare en del på å ikke velge det mest sentrale hotellet, men ved prissammenligning må du da også huske på å kalkulere inn eventuell transport ned til byen. Og husk også at gangavstand til byens fasiliteter er et gode som kan være med på å gjøre ferien bedre, og at det således kan forsvares å bruke litt mer penger på et sentralt hotell enn et usentralt. Men dette må man gjøre en individuell vurdering av.

 
   
Frokost:  

Mange hoteller i Paris har priser oppgitt uten frokost inkludert. Dette bør man være obs på, slik at man ikke sammenligner prisen på et hotell inklusive frokost med et hotell uten. Hvis man skal betale seg inn i frokostsalen, koster dette gjerne rundt 100 pr pers.

Men om man ønsker et hotell med frokost inklusive er et annet moment. For denne frokosten er ofte kjedelig sammenlignet med den spesielle opplevelsen man kan få ved å innta frokosten utedørs på en fortauscafe i Paris...

 
   
Tidspunkt:  
Pågangen av turister er svært stor i helgene, da Paris er en typisk weekend-destinasjon. Men byen er også mye besøkt av forretningsreisende som tilbringer tid her midt i uka. Dette resulterer at typisk "business-hoteller" med god standard og sentral beliggehet ofte er dyrere i midtuke enn i helger, mens "tursist-hoteller" ofte kan være billigere midt i uka enn i helger. Dette kan være greit å ta med i vurderingen når det gjelder tidspunkt å reise på.  
   
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i Paris:
 
Hotels.com Paris Ikke bestill hotell i Paris før du har sjekket denne bookingtjenesten sine Paris-tilbud. Ofte finner man de billigste hotellene i Paris her. Denne tjenesten har også en nyttig gjestevurdering, der du kan se andre gjester sin vurdering av de ulike hotellene.
Expedia Paris Expedia kan også absolutt være verdt et besøk før avreise til Paris. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin Paris-side, hvor de lister sine hoteller i Paris etter pris.
ebookers Paris Sjekk ebookers` Paris-portal før booking. Her kan du ofte finne gode tilbud. I tilleg til kun hotell, kjører de også ofte gode tilbud på pakker bestående av fly/hotell til Paris. Mange av hotellene har bedømmelse fra tidligere gjester, noe som er nyttig for ditt valg av hotell i Paris!
Go To Gate Paris God tjeneste hvor du til enhver tid kan finne billigste kampanjetilbud på hotell i Paris på deres Paris-side. Har også ofte gode tilbud på fly til Paris.
 
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum