Hotell Paris - billig hotell Paris
   

Barnevennlig hotell / Familiehotell i Paris

Hotell Paris - barnevennlig hotell i Paris / ved Disneyland Paris

   
Billige og gode barnevennlige hotell i Paris / ved Disneyland Paris

Gjennom Disneyland Paris (Euro Disney) har Paris blitt et populært reisemål for familier i hele Europa. Etter at ungene har nådd frem med maset om tur til Disneyland, frykter ofte far og mor for lommeboka. For Paris er ikke noen billig by å overnatte i, og mange av hotellene er heller tilpasset par enn familier. Men HotellParis.no hjelper deg! Vi gir tips & råd om hvordan du finner billigst og best mulig hotell for hele familien.

Her er våre beste tips for familiehotell i Paris/ ved Disneyland Paris:

 
  Generelle tips om familiehotell:
 

Book selv: Som ved alle andre typer hoteller, lønner det seg også å booke familliehotellet selv på nettet. Det sparer man ofte mye penger på, samtidig som dette kan være en fin oppladning for familien før turen.

Barnevennlighet: Velg et barnevennlig hotell! Sjekk gjerne ut på forhånd om hotellet har f.eks svømmebasseng, noe som alltid er populært for de små (og faktisk ganske nyttig på de varmeste sommerdagene).

Frokost: Ikke alle hoteller har frokost inklusive. Og om man skal betale inn hele familien i frokostsalen i tillegg kan det bli dyrt. Like dyrt som stemningen kan bli dårlig uten en god frokost. Så sjekk at frokost er inklusive/ evt at det finnes kjøkkenhjørne for tilberedning av mat på hotellet.

   
Tidspunkt: Familievennlige hoteller har betydelig større pågang i ferier og høytider enn resten av året. For eksempel er etterspøselen etter slike hoteller ekstrem i sommerferien. Så om man har mulghet kan det være mye å spare på å styre unna feriene. Klarer man å styre unna den verste ferie-tiden får man også en mye mer behagelig opplevesle inne i Disneyland... NB! Husk at "fellesferien" i Norge ikke alltid faller på samme tid som ferien i andre land med mange Paris-farende.
 
Gode familiehotell i Paris til en rimelig pris:
 
Expedia Familiehoteller ved Disneyland Paris Familievennlige hoteller som ligger helt ved Disneyland Paris. Kan spare dere for en masende transportetappe fra Paris sentrum og til Disneyland om morgenen... En idé kan være å ta én eller to overnattinger på hotell ved Disneyland kombinert med flere i sentrum.
   

Familievennlige hoteller i Paris sentrum

Familievennlige hoteller andre plasser i Paris enn ved Disneyland. Vær obs på at "familievennlige" hoteller kanskje ikke er fullt så familievennlige i Paris sentrum som de rendyrkede familiehotellene ved Disneyland.
   
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i Paris:
 
Hotels.com Paris Ikke bestill hotell i Paris før du har sjekket denne bookingtjenesten sine Paris-tilbud. Ofte finner man de billigste hotellene i Paris her. Denne tjenesten har også en nyttig gjestevurdering, der du kan se andre gjester sin vurdering av de ulike hotellene.
Expedia Paris Expedia kan også absolutt være verdt et besøk før avreise til Paris. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin Paris-side, hvor de lister sine hoteller i Paris etter Pris.
ebookers Paris Sjekk ebookers` Paris-portal før booking. Her kan du ofte finne gode tilbud. I tilleg til kun hotell, kjører de også ofte gode tilbud på pakker bestående av fly/hotell til Paris. Mange av hotellene har bedømmelse fra tidligere gjester, noe som er nyttig for ditt valg av hotell i Paris!
Go To Gate Paris God tjeneste hvor du til enhver tid kan finne billigste kampanjetilbud på hotell i Paris på deres Paris-side. Har også ofte gode tilbud på fly til Paris.
 
 
   
     
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum