Hotell Paris - billig hotell i Paris!
   

Romantisk hotell i Paris

Hotell Paris - romantisk hotell i Paris

   
Vi hjelper deg å la romantikken blomstre i Paris, men selvsagt billigst mulig...

Paris er den perfekte byen for en romantisk weekend med din kjære. Blomstrer ikke følelsene her, er det ikke mange plasser de gjør det...

For en vellykket romatisk weekend er det avgjørende at hotellet passer til formålet, og Paris har mange utsøkte romantiske hoteller å by på. HotellParis.no gir deg råd & tips om romantiske hoteller i Paris, og hvordan å få billigst mulig pris på dem.

Her er våre beste tips for romantiske hotell i Paris:

 

 

Først: noen tips for at det skal bli så billig som mulig...

Før vi prensenterer tips for romantiske hoteller i Paris, gir vi deg noen generelle tips for å få disse billigst mulig:

Book selv: Unngå fordyrende mellomledd. Book selv på nette! Vi gir deg i lag med hotellene under linker til hvordan å booke selv.

Beliggenhet: Hotellene litt utenfor bykjernen er ofte billigere eller man får "mer hotell for pengene". Husk imidlertid at man ofte trenger transport ned til byens fasiliteter.

Tidspunkt: Utpregede romantiske hoteller har størt etterspørsel i helgende (romatisk weekends, you know...). Ofte kan prisen gå litt ned på hverdager!

   
Antall netter: Paris har høye hotellpriser i utgangspunktet, og prisen for byens mest romantiske og luksuriøse hoteller er dermed ofte svært stiv. Om man skal unne seg en opplevese å bo på skikkelig luksushotell i verdensklasse, kan det kanskje være et alternativ å gjøre dette for én natt for opplevelsen, og kombinere det med billigere overnatting.
 
Noen av de mest luksuriøse og romantiske hotellene i Paris:
 
For dere som vil ta den helt ut; One by the Five  
   

Om dere er ute etter en hotellopplevelse fo livet, kan vel trygt hotellet One By The Five anbefales. Vi har ikke testet det, men ryktene sier at det skal være fantastisk. Hele hotellet består av én suite med ulike rom og virkemidler er ment å vekke hver av de fem sansene. Her er det ikke spart på noe. Stjernehimmel, svevende seng og flytende skyer er et must. Bare bilder fra dette hotellet får en til å drømme seg bort.

Hotellet er helt rått, og prisen også nokså heftig. 1 natt: 960 euro, 2 netter 860 euro/natt og 3 netter 760 euro/natt. Men du får garantert en opplevesle for livet!

Hjemmeside (anbefales et besøk!)

 
   
Legendarisk hotell i Paris: The Ritz  

Her snakker vi om et hotell som er legendarisk i verdenssammenheng! Maaange av de virkelig store kjendisene som har vært i Paris har overnattet nettopp her. Og sjansen er stor for at noen gjør det samtidig med dere og dere går for The Ritz.

Her er det lukus fra ende til annen, og det sies at man fort kan føle seg nærmest kongelig om man bor på The Ritz. Så vil dere drysse litt ekte luksus over romantikken, kan dette være stedet! Men husk, dette er ikke hotellet der man lusker rundt i gangene i kosebukse. Her kjører man stilen fullt ut, så pakk gjerne med aftenkjolen!

Prisen er stiv. Om man koster på seg et opphold her, kan det være greit å overnatte én natt for å få opplevelsen, og kombinere med billigere overnatting resten av nettene.

 
   
Fransk romantikk: Hotel Relais Christine  
   

Om man øsnker seg genuin fransk romatikk med håndmalte sengegavler eller egen himmel over sengen, tunge gardiner, marmor, romatisk forgård og neddempet romantisk stemning midt i Paris, er dette ifølge VGs reiserepporter stedet. Og frokostsalen skal også være en romantisk opplevelse i seg selv med takbuer og åpent ildsted.

Priser fra ca kr 2000,-/natt for dobbeltrom.

 
   
Romantikk fra topplista  
   

Four Seasons Hotel George V er ifølge en toppliste fra TripAdvisor det 7. mest romantiske hotellet i Europa. Så her skulle jo alt ligge til rette for et romantisk opphold.

Hotellet med 5 stjerner har en romantisk, klassisk stil. Priser fra kr 6000,- /natt.

 
   
Romantiske hoteller i Paris til en billig penge:  
   
Expedia sine mest romantiske hoteller i Paris, rangert etter pris: Expedia sin sortering der kun romantiske hoteller i Paris er tatt med. Rangert etter pris, for den som samtidig med å dyrke kjærligheten også vil spare noen kroner....
   
Hotels.com sine romantiske hoteller i Paris, etter pris: Også Hotels.com tilbyr en oversikt over sine romantiske hoteller i Paris. Her finner du hoteller i alle prisklasser, og med nyttige gjestevurderinger fra tidligere gjester.
   
Anbefalte nettsteder for booking av hotell i Paris:
 
Hotels.com Paris Ikke bestill hotell i Paris før du har sjekket denne bookingtjenesten sine Paris-tilbud. Ofte finner man de billigste hotellene i Paris her. Denne tjenesten har også en nyttig gjestevurdering, der du kan se andre gjester sin vurdering av de ulike hotellene.
Expedia Paris Expedia kan også absolutt være verdt et besøk før avreise til Paris. Tilbyr ofte svært god pris på hoteller/pakkereiser på sin Paris-side, hvor de lister sine hoteller i Paris etter Pris.
ebookers Paris Sjekk ebookers` Paris-portal før booking. Her kan du ofte finne gode tilbud. I tilleg til kun hotell, kjører de også ofte gode tilbud på pakker bestående av fly/hotell til Paris. Mange av hotellene har bedømmelse fra tidligere gjester, noe som er nyttig for ditt valg av hotell i Paris!
Go To Gate Paris God tjeneste hvor du til enhver tid kan finne billigste kampanjetilbud på hotell i Paris på deres Paris-side. Har også ofte gode tilbud på fly til Paris.
 
     

Enda en side fra MG.no!

Utgiver: Martin Granum